Payday loans

MPT

Please wait while JT SlideShow is loading images...
A Tesztbizottság megkezdte a pszichológiai mérőeszközök minősítésétMagyar Pszichológiai TársaságAz MPT a FacebookonMagyar Pszichológiai Társaság
Ön itt áll: Szervezet Szekciók Klinikai Gyermekpszichológiai Könyvajánló

Könyvajánló

Kutatás és terápia metszéspontjai - Várandósságtól a felnőttkorig

Kutatás és terápia metszéspontjai - Várandósságtól a felnőttkorig

Szerkesztette: Hámori Eszter, 2010, PPKE BTK, 183. p., 1500 Ft.

 

Az MPT és az OM támogatásával elkészült a „Kutatás és terápia metszéspontjai - Várandósságtól a felnőttkorig" című kötet, amely a PPKE BTK Pszichológiai Intézete, és az Magyar Pszichológiai Társaság Klinikai Gyermekpszichológiai szekciója közös szervezésében - 2009. október 29-30.-án lezajlott - konferencián elhangzott előadások, illetve bemutatott poszterek válogatott szemelvénye. A tanulmányokat a konferencia szelleméhez hűen - kutatási és terápiás témájú blokkokba gyűjtöttük. A tematizálással igyekeztünk követni a fejlődési szemléletet, amelyet a konferencia zászlajára tűzött. A modern csecsemőmegfigyelés és csecsemőkutatások gyakorlata, az eltérően fejlődő kisgyermekekkel való foglalkozás kérdései, módszerei, a gyermekpszichodiagnosztika speciális esetei éppúgy részét képezik az anyagnak, mint a serdülőkkel való foglalkozás útjai, a pszichoterápia speciális esetei, az egészségmagatartás és prevenció kérdései, és nem utolsó sorban a segítő szakma sajátosságai és buktatói.

A kötet érdeklődésre tarthat számot klinikai és pszichoterápiás terápiás területen dolgozó, valamint kutatómunkával foglalkozó szakemberek (pszichológusok, gyógypedagógusok, pszichoterapeuták, pszichiáterek)  számára.

 

A kötet megvásárolható:

  1. PPKE BTK Szent Bonaventura Könyv- és Jegyzetbolt.

2087 Piliscsaba, Egyetem u. 1.

Telefon: 06 (26) 577 000 / 2517 mellék.

  1. ELTE BTK Könyv és Jegyzetbolt

1088 Budapest, Múzeum körút 6 - 8.

  1. Ráday Könyvesház

1092 Budapest, Ráday u. 27.

  1. Budapesti Teleki Téka

1088 Budapest, Bródy Sándor u. 46.

 

Tartalomjegyzék: Kutatás és terápia metszéspontjai- Várandósságtól a felnőttkorig

 

 

 

Aktuális hírek

Legolvasottabb hírek