Payday loans

MPT

Almenük

Magyar Pszichológiai Társaság
1064 Budapest, Izabella u. 46.
Postacím: 1241 Budapest, Pf. 50
Tel.: (+36) 1 461 4521
11991102-02102696-00000000 (ERSTE)
E-mail küldése
Please wait while JT SlideShow is loading images...
A Tesztbizottság megkezdte a pszichológiai mérőeszközök minősítésétMagyar Pszichológiai TársaságAz MPT a FacebookonMagyar Pszichológiai Társaság
Ön itt áll:

GyászDr. Hajduska Marianna

Kedves Kollégák, kedves Barátok,

Hajduska Marianna temetésére 2013. február 11-én (hétfőn) 13 óra 30 perckor kerül sor a Farkasréti temetőben.

A megemlékezés a főbejáratnál található ravatalozóban kezdődik.


Viszket Mónika

MPT Tanácsadás Pszichológiai
Szekció elnöke

 

Dr. Hajduska Marianna

Kedves Kollégák, kedves Barátok,

Szomorú hírt küldünk Nektek, búcsúznunk kell. Neves oktatónk, kollégánk és barátunk, Dr. Hajduska Marianna ment el tőlünk váratlanul 2013. január 22-én.

Talán ez a Marianna honlapján lévő olvasói levél hűen megidézi őt nekünk:

„A krízist addig a pillanatig nem tudtam feldolgozni, amíg " Krízisek a mindennapokban" című írását el nem olvastam. Ebben van pár mondat, ami mindent helyre tett bennem:

"Minden krízishelyzettel meg lehet küzdeni. Még a leglehetetlenebb helyzet is orvosolható valamiféleképpen. A kérdés, hogy mi a cél? Sajnos, ha a cél az, hogy legyen úgy, ahogy a csapás előtt volt, fordítsuk vissza az időt, akkor a cél nem elérhető."

Ez az írás szinte megvilágosított, azóta újra jóban vagyok önmagammal. Nem rágódom a múlton. Megértettem azt is, hogy miért nem segített rajtam semmiféle gyógyszeres kezelés. Köszönöm Önnek!”

Most sokunknak kell elfogadnunk, hogy nem visszafordítható az idő,

Viszket Mónika

MPT Tanácsadás Pszichológiai
Szekció elnöke

 

Dr. Kopp Mária

Dr. Kopp Mária

a Semmelweis Egyetem egyetemi tanára, az MTA doktora, 70 éves korában, 2012. április 3-án, a nagyhéten újjászületett az örök életre, így együtt ünnepelhet szeretett férjével, Árpáddal. Tovább él közöttünk gondolataiban, szavaiban, szeretetében, tetteiben és példájában.

2012. május 1-én (kedden) 18 órakorZugligeti Szent Család templomban (1125 Budapest, Szarvas Gábor út 52.) szentmise keretében adunk hálát életéért: lányai Luca és Fruzsina, vejei Péter és Dávid, unokái Zsófi, Péter és Árpád, testvérei Eszter, Éva, Bori, Péter és Zsuzsi, sógorai és sógornői Géza, László, Lajos, Pál, Bigi, Gyöngyi és Zsolt, rokonai, barátai, munkatársai, tanítványai és többi szerettei.

A misére és búcsúzásra szeretettel várunk mindenkit, aki szerette Máriát, várjuk a gyerekeket is. Kérjük, hogy a gyermekek hozzanak magukkal egy-egy csengőt.

Kérjük, hogy egy szál virágot hozzanak az urnájához, a koszorúra szánt összeget pedig Mária kívánsága szerint a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom céljaira helyezzék el a bejáratnál található gyűjtő kosárba.

Távirati cím: Skrabski Luca és Fruzsina, 1125 Budapest, Béla király út 19.
Email cím:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Tragikus Hír

Most jött a hír, hogy Prof. Kopp Mária ma reggel váratlanul elhunyt.

Nincsenek szavak, csak a megdöbbenés. Pótolhatatlan veszteség mindannyiunknak.

Perczel Forintos Dóra

 

Aktuális hírek

Legolvasottabb hírek