Payday loans

MPT

Please wait while JT SlideShow is loading images...
A Tesztbizottság megkezdte a pszichológiai mérőeszközök minősítésétMagyar Pszichológiai TársaságAz MPT a FacebookonMagyar Pszichológiai Társaság
Ön itt áll: A Társaságról Kiadványok

Kiadványok

Pszichológiáról Mindenkinek DVD

A Pszichológiáról Mindenkinek előadássorozat két előadásának anyaga már DVD-n is hozzáférhető. A DVD megvásárolható, illetve megrendelhető az MPT titkárságán ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

Ára: társasági tagok számára 2000 Ft + postaköltség, nem tagoknak 3000 Ft + postaköltség.

A megjelent előadások:

Dr. Bagdy Emőke: A nőiség pszichológiai vonatkozásai

Dr. Hunyady György: A politika pszichológiája

 

Nyolc évtized. Tanulmányok a Magyar Pszichológiai Társaság életéből

A Magyar Pszichológiai Társaság kiadásában megjelent Gyöngyösiné Kiss Enikő (szerk.): Nyolc évtized. Tanulmányok a Magyar Pszichológiai Társaság életéből című kötete.

A kötet a Társaság megalakulásának 80. évfordulója alkalmából készült, tartalmazza az Ünnepi Tudományos Ülésen elhangzott tudományos előadásokat, a Magyar Pszichológiai Társaság történetét az évszámok tükrében, valamint a 2008-as tagnévsort és további archív anyagokat.

A kötet megvásárolható illetve megrendelhető az MPT titkárságán ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

Ára: társasági tagok és diákok számára 1500 Ft + postaköltség, nem tagoknak 2000 Ft + postaköltség.

 

Aktuális hírek

Legolvasottabb hírek