Payday loans

MPT

Magyar Pszichológiai Társaság
1064 Budapest, Izabella u. 46.
Postacím: 1241 Budapest, Pf. 50
Tel.: (+36) 1 461 4521
11991102-02102696-00000000 (ERSTE)
E-mail küldése
Please wait while JT SlideShow is loading images...
A Tesztbizottság megkezdte a pszichológiai mérőeszközök minősítésétMagyar Pszichológiai TársaságAz MPT a FacebookonMagyar Pszichológiai Társaság
Ön itt áll: Tesztbiz A tesztbizottságról

A Tesztbizottságról

Az MPT Tesztbizottsága (a továbbiakban TB) olyan szakmavédelmi szervezet, amely a pszichológiai vizsgáló- és mérési eljárások (továbbiakban tesztek) magyarországi használatának magas szakmai színvonalát hivatott megőrizni és fejlesztését elősegíteni. Az érvényes szakmai, jogi és etikai követelményeknek megfelelő tesztfejlesztés, tesztkiadás, tesztforgalmazás és tesztalkalmazás előmozdításával védelmezi a kliensek, az intézmények és a tesztalkotó és tesztalkalmazó pszichológusok érdekeit. A TB a rendelkezésére álló eszközökkel fellép azokkal a szakemberekkel, pszichológusokkal, magán és jogi személyiséggel rendelkezőkkel, illetve szakmai és nem szakmai intézményekkel, vállalkozásokkal és társaságokkal szemben, akik, illetve amelyek a teszthasználat érvényes szakmai, jogi és etikai szabályait megszegik.

  • A TB elfogadott szervezeti és működési szabályzat szerint működik.
  • A TB kiemelt feladata a hazánkban használt tesztek nyilvántartásba vétele és minősítése, a teszthasználat szakképesítési feltételrendszerének vizsgálata.
  • A TB a teszthasználat és tesztfejlesztés területét érintő témákban tudományos üléseket és szakmai fórumokat szervez.

A Tesztbizottság felépítéséről és elérhetőségéről itt lehet tájékozódni.

 

An easy way to get insurance is to visit http://www.getcarinsurquotes.com for auto insurance quotes

Aktuális hírek

Legolvasottabb hírek