Payday loans

MPT

Almenük

Magyar Pszichológiai Társaság
1064 Budapest, Izabella u. 46.
Postacím: 1241 Budapest, Pf. 50
Tel.: (+36) 1 461 4521
11991102-02102696-00000000 (ERSTE)
E-mail küldése
Please wait while JT SlideShow is loading images...
A Tesztbizottság megkezdte a pszichológiai mérőeszközök minősítésétMagyar Pszichológiai TársaságAz MPT a FacebookonMagyar Pszichológiai Társaság
Ön itt áll:

Mire jó az EuroPsy?

Az EFPA (European Federation of Psychologists´Associations: Európai Pszichológiai Társaságok Szövetsége) - amelynek a Magyar Pszichológiai Társaság is tagja -, azt a célt tűzte ki, hogy Európában bevezessenek egy egységes pszichológusi tanúsítványt. Az EFPA irányelvei abban segítenek, hogy egységesebbé váljanak a követelmények a pszichológusképzésben, és ezzel elősegítse az európai államok közötti mobilitást. Mindez garantálja a megfelelő színvonalú pszichológiai szolgáltatást a „fogyasztók" védelmében. A mobilitás elősegítésével az európai pszichológusi tanúsítvánnyal rendelkező pszichológusok az Európai Unió országainak potenciális munkavállalóivá válnak, ami a pszichológusi szakma fejlődését eredményezi.

Az EuroPsy tanúsítvány egyrészt garanciát jelent arra, hogy a tanúsítvány gazdája az egyetemi tananyagot megfelelő mélységben elsajátította, másrészt, hogy rendelkezik olyan szintű szakmai tapasztalattal, amelynek megszerzése során kialakultak azok az alapvető kompetenciák, amelyekre feladatának sikeres elvégzéséhez szüksége van.

 

Aktuális hírek

Legolvasottabb hírek