Payday loans

MPT

Please wait while JT SlideShow is loading images...
A Tesztbizottság megkezdte a pszichológiai mérőeszközök minősítésétMagyar Pszichológiai TársaságAz MPT a FacebookonMagyar Pszichológiai Társaság
Ön itt áll: Szervezet Tagozatok Szenior

Szenior Tagozat

Elnök:
Murányi Irén
ELTE PPK Életvezetési Diáktanácsadó

E-mail: muranyi.iren[kukac]ppk.elte.hu

A Magyar Pszichológiai Társaság tagjainak 20%-a nyugdíjas. Azok a nyugdíjas kollégák, akiknek nincs már lehetősége bekapcsolódni a szakmai munkába, a tagozat létrejötte segítségével lehetőséget kapnak arra, hogy felfrissítsék korábbi szakmai tevékenységüket azzal, hogy felidézik pályájukat, az ott elért eredményeket, és átadják tapasztalatukat a fiataloknak. Magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkező pszichológus generációról van szó, akik a magyar pszichológia történetének forduló pontjain jelen voltak. Új módszereket és eszközöket fejlesztettek ki, melyeknek történeteit, forrásait és felhasználásuk során gyűjtött eredményeit, tapasztalatait ezen a fórumon is megoszthatják a későbbi generációk tagjaival. Fontos, hogy a tudásukkal segítsék az aktív kollégákat és a Tagozat működése csatornát teremtsen számukra is a szakmai közéletben való visszacsatlakozáshoz, ezzel segítve az idős korú kollégák magányának oldását.

A Tagozat célja a pszichológus szakma szépkorú képviselői számára rendszeres klubszerű találkozási hely biztosítása, az idős nemzedék társasági aktivizálódásának ösztönzése a nemzedékek szakmai eszmecseréjét szolgáló rendezvények szervezése.

 

Aktuális hírek

Legolvasottabb hírek