Payday loans

MPT

Please wait while JT SlideShow is loading images...
A Tesztbizottság megkezdte a pszichológiai mérőeszközök minősítésétMagyar Pszichológiai TársaságAz MPT a FacebookonMagyar Pszichológiai Társaság
Ön itt áll: Szervezet Szekciók Tanácsadás Pszichológiai

Tanácsadás Pszichológiai Szekció

Elnök:

Kissné Viszket Mónika

viszket.monika[kukac]gmail.com

Titkár:

Tóth Vera

ttthvera[kukac]freemail.hu

 

 

A Tanácsadáspszichológiai szekció a fiatal, nem túl nagy hagyományokkal rendelkező szekciók sorába tartozik.

A tanácsadáspszichológai területén dolgozók kezdetben a Pedagógiaipszichológiai szekció és a Pályalélektani szekció keretei között vettek részt a Társaság életében. Amikor a tanácsadáspszichológia működési területei szélesedtek, a szakmai munka megizmosodott Magyarországon, szakmai konferenciákon is egyre erőteljesebben megmutatkozott a tanácsadás területén dolgozók részéről szakmai együttműködés kereteinek megteremtése iránti igény. Az érdekeltek szándéknyilatkozata alapján, Ritoók Pálné vezetésével alakult meg a Tanácsadáspszichológiai szekció.

A szekció megalakulása óta mind valamennyi Nagygyűlés alkalmával szekciók keretében, mind a köztes időszakban felolvasóülések, kerekasztalbeszélgetések, tematikus workshopok stb. formájában alkalmat teremtettünk a tagjaink szakmai kommunikációjára, tapasztalatainak megosztására.

 

Kedves Kolléga, Kedves Barátunk,

nagy örömmel szeretnénk küldeni a tájékoztatást, hogy sikerült közös erővel elérni, hogy a 2014.január 30-i Magyar Közlönyben közzé tett kormányrendelet szerint a pedagógus szakvizsgával egyenértékű többek között a tanácsadó szakpszichológus végzettség. Ez mindannyiunknak nagy öröm!
Csatolom a hivatkozást, az internetes elérhetőség pedig:

  http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK14012.pdf


Mindenkit szeretettel üdvözlünk,

MPT Tanácsadás Szekció elnöksége

 

Aktuális hírek

Legolvasottabb hírek